Spatii comerciale de inchiriat la IPTEH. Condiții tehnice și echipamentul


Spatiu comercial de inchiriat întotdeauna trebuie fi dotat cu echipamentele tehnice. După toate, spațiu de birou este un loc special unde va fi produsă cantitate mare de muncă. Aici vor fi organizate întâlniri și negocieri între viitorii parteneri de afaceri. Zeci de muncitori va concentra abilitățile profesioniste, demonstrând muncă calificată. Prin urmare, dacă aveți nevoie de arenda spatii comerciale in Chisinau atunci vă trebuie să alegeți oficiile care oferă condiții confortabile. Centrul de business IPTEH - este amestec excelent de confort și moderne soluții de inginerie. În plus, puteți beneficia de sistemul de supraveghere video, securitate antiincediară precum și multe altele sisteme utile.

IPTEH - spatii comerciale de inchiriat cu următoarele echipamente:

- Monitorizare video

Monitorizare videoTot edificiul : holurile, coridoarele, curtea cît și teritoriile aferente se află sub monitorizzare video 24/24 de ore, astfel asigurând o securitate majoră bunurilor locatarilor. Tot utilajul este de ultimă generație, produs de Hikvision , un producător de top a utilajelor de acest tip.

- Cazangerie autonomă

Căldura necesară locatarilor, este produsă de cazangeria proprie, care fiind utilată cu cazane cu arzătoare Lamborghini, ce permit atingerea unui randament eficient, are o rezervă de producere destul de mare, astfel încît indiferent de valorile temperaturii de afară orice spatiu comercial de inchiriat va avea o ambianță confortabilă în oficiile sale.

- Sistema de ventilare

 

Clădirea este înzestrată cu o sistema de ventilare modernă formată din două rețele : efulare și refulare, care produce schimbul de aer proaspăt in tot edificiul, ajungând in fiecare  oficiu în parte  în conformitate cu normele sanitare în vigoare.

- Climatizarea aerului

IPTEH oferă arenda spatii comerciale în Chisinau dotate cu sisteme de climatizarea mediului de model ”York”, care au o capacitate mare de lucru și face față conditiilor climaterice locale, astfel în cît locatarii au condiții confortabile pentru desfașurarea activității.

- Ascensoare:

  • pentru comoditatea clienților au fost instalate trei ascensoare pentru pasageri ”IGV S.p.A.” produse în Italia  cu capacitatea de 630 kg.
  • pentru necesități speciale a fost instalat și un ascensor marfar ”MACPUAR SA” de producție spaniolă.

Sistema de ventilareechipament