Aveți nevoie de birouri de inchiriat? Pe pagina asta puteți afla cum sunt situate statii de birouri la fiecare etaj în centrul IPTEH

Clădirea centrului de afaceri IPTEH este situată în centrul capitalei la intersecția străzilor Ismail și Ștefan cel Mare. Business centru are 9 etaje pe care le puteți alege spati de birouri de închiriat. Mii de metri patrați de spațiu pentru oficii sunt dotate cu sisteme moderne de comunicare, condiționare și securitate. Spatii de inchiriat situate între etajele 3 și 8 au dimensiuni standarde. Totdată, în funcție de nevoile dvs, puteți alege orice spatii birouri după nevoile proprii. Ați putea modifica planificarea de spatii de inchiriat, mai ales dacă doriți să combinați câteva oficii într-un birou mare format din diferite departamente. Clădirea centrului de afaceri IPTEH este cea mai înaltă dintre toate, care sunt în imediata vecinătate. Prin urmare, biroul dvs va avea suficientă lumina soarelui, indiferent de partea de clădirii unde ați alege spatii birouri. Unele birouri au ferestre pe fațada clădirii. Astfel, dacă doriți să vizionați în fiecare colorată panorama de cea mai aglomerată partea Chișinău, atunci vă trebuie să alegeți inchiriere spatiu birou cu ferestrele pe fațada din față clădirii.

Planul prezentat arată simplitatea și comoditatea clădire IPTEH. Sistemul de lifturi și scări sunt ușor accesibile. Dumnevoastră și nu aveți nevoie de mult timp pentru a ajunge la birou. Totul aici este uimitor de simplu și ergonomic. Alegeți cu noi cel mai bun viitor pentru afacerea proprie. Inchiriere spatiu birou la IPTEH este o investiție profitabilă.

etaj1
etaj2
etajele3-8
etaj9